Agjensia e sherbimeve Extra

Kompani e cila merret me shitje- blerje te pasurive te patundshme ne te gjithe Veriun e Shqiperise.Kompania Extra operon me dy zyra ne Qytetin e Shkodres .

Me shume...
 • 13 foto
  🔥🔥🔥Super Okazion!!!!🔥🔥🔥
  Apartment / Banesa

  🔥🔥🔥Super Okazion!!!!🔥🔥🔥

  🤫Shitet ne kushte urgjente!!! 🏠 Shitet okazion Apartament 📐Sip 148m2 📍Ndodhet ne qender, Sheng

  Shkodër 23 janar 15:12
  1 €
 • 15 foto
  🏠 Shitet shtepi private
  Apartment / Banesa

  🏠 Shitet shtepi private

  🏠 Shitet shtepi private 📐Sip ndertimi 110m2 per cdo kat 📐Sip totale 800m2 📍Ndodhet ne L.Dudas

  Shkodër 15 nëntor 08:46
  14.000.000 Lek
 • 15 foto
  🏠 Shitet ose jepet me qira ndertese 4 kateshe
  Apartment / Banesa

  🏠 Shitet ose jepet me qira ndertese 4 kateshe

  🆕 Listim i Ri 🏠 Shitet ose jepet me qira ndertese 4 kateshe 📍Ndodhet prane Unazes, Shkoder

  Shkodër 11 shtator 18:28
  230.000 €
 • 5 foto
  🏠 Jepet me qira apartament 1+1
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira apartament 1+1

  🆕 Listim i Ri 🏠 Jepet me qira apartament 1+1 📍Ndodhet L.Rus prane BKT , Shkoder 🛏 1 dhoma g

  Shkodër 3 shtator 09:09
  18.000 €
 • 9 foto
  🏠 Jepet me qira apartament 📐sip 160m2
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira apartament 📐sip 160m2

  🆕 Listim i Ri 🏠 Jepet me qira apartament 📐sip 160m2 📍Ndodhet te banka Intesa San Paolo, Shkode

  Shkodër 3 shtator 17:47
  399 €
 • 9 foto
  🏠 Jepet me qira Apartament i mobiluar
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira Apartament i mobiluar

  🆕Lisitm i ri! 🏠 Jepet me qira Apartament i mobiluar 📍Ndodhet L.Parruce ,Shkoder 🛏 1 dhome g

  Shkodër 3 shtator 08:54
  25.000 Lek
 • 1 foto
  🏡Shitet dyqan dhe toke ne Gjuhadol!
  Biznes ne shitje / me qera

  🏡Shitet dyqan dhe toke ne Gjuhadol!

  🆕Listim i ri 🏡Shitet dyqan dhe toke ne Gjuhadol! 📐Sip dyqani 32m2 📐Sip totale 70m2 ✅Objek

  Shkodër 3 shtator 17:36
  111.000 €
 • 7 foto
  🏠Jepet me qira shtepi private 2+1 me pak oborr
  Shtepi / Vila

  🏠Jepet me qira shtepi private 2+1 me pak oborr

  🆕Listim i ri!! 🏠Jepet me qira shtepi private 2+1 me pak oborr 📍Ndodhet prane Stacionit te Tren

  Shkodër 25 nëntor 12:52
  20.000 Lek
 • 2 foto
  🏠Jepet me qira ambient biznesi 135m2
  Apartment / Banesa

  🏠Jepet me qira ambient biznesi 135m2

  🆕Listim i ri!! 🏠Jepet me qira ambient biznesit 135m2 I pershtatshem per cdo dhoj biznesit 📍N

  Shkodër 30 gusht 18:35
  40.000 €
 • 15 foto
  🏠Jepet me qira shtepi private 2 kateshe
  Apartment / Banesa

  🏠Jepet me qira shtepi private 2 kateshe

  🆕Listim i ri!! 🏠Jepet me qira shtepi private 2 kateshe 📍Ndodhet 10 minuta nga Pedonalja . Shko

  Shkodër 31 gusht 17:07
  19.000 Lek
 • 15 foto
  🏠Jepet me qira kati 1 i nje shtepie private
  Shtepi / Vila

  🏠Jepet me qira kati 1 i nje shtepie private

  🆕Listim i ri!! 🏠Jepet me qira kati 1 i nje shtepie private 📍Ndodhet 10 minuta nga Pedonalja .

  Shkodër 25 janar 11:32
  250 €
 • 9 foto
   📅 Super Apartamente me qira ditore
  Apartment / Banesa

  📅 Super Apartamente me qira ditore

  ⭐️Central Uraban Living Apartament’s⭐️ 🎯The best choice! 📅 Super Apartamente me qira ditore

  Shkodër 15 nëntor 11:34
  1 €
 • 9 foto
  📅 Super Apartamente me qira ditore
  Apartment / Banesa

  📅 Super Apartamente me qira ditore

  ⭐️Central Uraban Living Apartament’s⭐️ 🎯The best choice! 📅 Super Apartamente me qira ditore

  Shkodër 8 janar 11:46
  1 €
 • 15 foto
  🏠Jepet me qira kati 2 i nje shtepie private
  Shtepi / Vila

  🏠Jepet me qira kati 2 i nje shtepie private

  🆕Listim i ri!! 🏠Jepet me qira kati 2 i nje shtepie private 📍Ndodhet ne Gjuadol . Shkoder 🛏

  Shkodër 25 janar 11:31
  250 €
 • 15 foto
  🏠Jepet me qira shtepi private 3 kateshe
  Apartment / Banesa

  🏠Jepet me qira shtepi private 3 kateshe

  🆕Listim i ri!! 🏠Jepet me qira shtepi private 3 kateshe E arreduar me te gjitha gjerat e nevojsh

  Shkodër 30 gusht 18:47
  500 €
 • 10 foto
   🏠Shitet apartament 2+1 kati 4
  Apartment / Banesa

  🏠Shitet apartament 2+1 kati 4

  🆕Listim i ri!! 🏠Shitet apartament 2+1 kati 4 📐Sip apartament 71m2 📍Ndodhet prane Shkolles M

  Shkodër 31 gusht 17:48
  4.995.000 €
 • 6 foto
  🏠Jepet me qira kati 3 i nje vile
  Apartment / Banesa

  🏠Jepet me qira kati 3 i nje vile

  🆕Listim i ri!! 🏠Jepet me qira kati 3 i nje vile 📐Sip apartament 130m2 📍Ndodhet L.Parruce Sh

  Shkodër 20 janar 14:54
  20.000 Lek
 • 9 foto
   🏠Shitet Apartament pushimi me garazh
  Apartment / Banesa

  🏠Shitet Apartament pushimi me garazh

  🆕Listim i ri!! 🏠Shitet Apartament pushimi me garazh 📐Sip apartament 70m2 📐Sip garazhi 24m2

  Shkodër 20 janar 14:07
  55.000 €
 • 2 foto
  🏠 Jepet me qira Ambient biznesi 80m2
  Biznes ne shitje / me qera

  🏠 Jepet me qira Ambient biznesi 80m2

  🏠 Jepet me qira Ambient biznesit 80m2 i pershtateshem per cdo lloje biznesit 📍Ndodhet 2 minuta ng

  Shkodër 30 gusht 18:41
  20.000 Lek
 • 11 foto
  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.2 Bosh , 100% e restauruar
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.2 Bosh , 100% e restauruar

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.2 Bosh , 100% e restauruar 📍Ndodhet ne Rus Dega Mbrenshme , Sh

  Shkodër 26 gusht 17:33
  20.000 Lek
 • 9 foto
  🏡Shitet super apartament 2+1 dhe 1 Grarazh
  Apartment / Banesa

  🏡Shitet super apartament 2+1 dhe 1 Grarazh

  🆕Listim i ri!! 🏡Shitet super apartament 2+1 dhe 1 Grarazh (zone me kerkese te larte per blerje)

  Shkodër 18 janar 10:17
  78.000 €
 • 12 foto
  🏠Shitet Super Cozy Apartament
  Apartment / Banesa

  🏠Shitet Super Cozy Apartament

  🆕Listim i ri!! 🏠Shitet Super Cozy Apartament 📍Ndodhet prane Sheshit Isa Boletini, Shkoder ✅

  Shkodër 26 gusht 10:53
  65.000 €
 • 11 foto
  🏠 Shitet apartament 2+1 sip 60m2 kati 3
  Apartment / Banesa

  🏠 Shitet apartament 2+1 sip 60m2 kati 3

  🆕 Listim i Ri 🏠 Shitet apartament 2+1 sip 60m2 kati 3 📍Ndodhet ne L.Xhabije, Shkoder 🛏 2 dh

  Shkodër 26 gusht 12:15
  40.000 €
 • 14 foto
  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.8 me ashensor
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.8 me ashensor

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.8 me ashensor 📍Ndodhet prane Katedrales , Shkoder 🛏 2 dhome g

  Shkodër 24 gusht 12:34
  350 €
 • 14 foto
  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 Kati 4 me ashensor
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 Kati 4 me ashensor

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.4 me ashensor 📍Ndodhet pran Pedonales , Shkoder 🛏 2 dhome gju

  Shkodër 26 dhjetor 09:42
  25.000 Lek
 • 14 foto
  🏠Shitet Apartament 2+1 sip 100m2 k 3
  Apartment / Banesa

  🏠Shitet Apartament 2+1 sip 100m2 k 3

  🆕Listim i ri!! 🏠Shitet Apartament 2+1 sip 100m2 k 3 📍Ndodhet prane Katedrales , Shkoder ✅Ap

  Shkodër 26 gusht 10:38
  72.000 €
 • 8 foto
  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.5
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.5

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.5 📍Ndodhet L. Rus , Shkoder 🛏 2 dhome gjumi 🛋 1 sallon 🍽 1

  Shkodër 24 gusht 08:39
  15.000 Lek
 • 11 foto
  🏠 Shitet apartament 2+1 sip 60m2 kati 3
  Apartment / Banesa

  🏠 Shitet apartament 2+1 sip 60m2 kati 3

  🆕 Listim i Ri 🏠 Shitet apartament 2+1 sip 60m2 kati 3 📍Ndodhet ne L.Xhabije, Shkoder 🛏 2 dh

  Shkodër 24 gusht 08:55
  1 €
 • 6 foto
  🏠Shitet toke buze autostrades
  Truall / Toke

  🏠Shitet toke buze autostrades

  🤩🤩🤩Okazion!!!🤩🤩🤩 🏠Shitet toke buze autostrades 📐Sip totale 11.000m2 📍Ndodhet ne 7km autostrad

  Shkodër 20 janar 14:20
  1 €
 • 8 foto
  🤩🤩🤩Okazion!!!🤩🤩🤩
  Apartment / Banesa

  🤩🤩🤩Okazion!!!🤩🤩🤩

  🏠Shitet Shitet private Kati 0 📐Sip ndertimi 72m2 📐Sip oborri privat 30m2 📍Ndodhet Pedonale, S

  Shkodër 12 nëntor 13:51
  85.000 €
 • 14 foto
  🏠 Jepet me qira Shtepi Private 2 kateshe
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira Shtepi Private 2 kateshe

  🆕Lisitm i ri! 🏠 Jepet me qira Shtepi Private 2 kateshe Me sistem kaldajet me gaz ne te gjithe sht

  Shkodër 21 janar 13:37
  600 €
 • 6 foto
  🔥Shitet Biznes🍺🍸🍹 Bar Kafe ne 🌊☀️Velipoje
  Lokale / Punetori / Magazina

  🔥Shitet Biznes🍺🍸🍹 Bar Kafe ne 🌊☀️Velipoje

  🆕Lisitm i ri! 🔥Shitet Biznes🍺🍸🍹 Bar Kafe ne 🌊☀️Velipoje ✅Biznesi eshte me leje Shfrytezimi per

  Shkodër 23 janar 15:21
  24.700 €
 • 14 foto
  🏠 Shitet apartament 2+1 kati 3
  Apartment / Banesa

  🏠 Shitet apartament 2+1 kati 3

  🆕Lisitm i ri! 🏠 Shitet apartament 2+1 kati 3 📐Sip 106m2 📍Ndodhet L.Rus (Rruga e Policise),S

  Shkodër 24 gusht 12:54
  58.500 €
 • 12 foto
  🏠 Jepet me qira apartament 2+1 kati 6
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira apartament 2+1 kati 6

  🆕Lisitm i ri! 🏠 Jepet me qira apartament 2+1 kati 6 📐Sip 90m2 📍Ndodhet perballe Grand Hotel

  Shkodër 21 gusht 18:13
  300 €
 • 9 foto
  🏠Shitet Apartament kati 2 me 📐sip 100m2 + ballkon 📐sip 20m2
  Apartment / Banesa

  🏠Shitet Apartament kati 2 me 📐sip 100m2 + ballkon 📐sip 20m2

  🆕Listim i ri 🏠Shitet Apartament kati 2 me 📐sip 100m2 + ballkon 📐sip 20m2 ✅Prona disponon certi

  Shkodër 22 nëntor 14:27
  5.000.000 Lek
 • 10 foto
  🏠Shitet Shitet shtepi 2 kateshe + toke me sip 43000m2
  Apartment / Banesa

  🏠Shitet Shitet shtepi 2 kateshe + toke me sip 43000m2

  🏠Shitet Shitet shtepi 2 kateshe + toke me sip 43000m2 📍Ndodhet Shtoj i vjeter, Shkoder 🛏 4 dho

  Shkodër 21 gusht 18:24
  1 €
 • 8 foto
  🤩🤩🤩Zbritje Drastike -700.000 leke🤩🤩🤩
  Apartment / Banesa

  🤩🤩🤩Zbritje Drastike -700.000 leke🤩🤩🤩

  🤩🤩🤩Zbritje Drastike -700.000 leke🤩🤩🤩 🏠Shitet Apartament 2+1 kati 5 sip 76m2 📍Ndodhet L.Rus , S

  Shkodër 20 gusht 11:04
  4.500.000 Lek
 • 9 foto
  🏠 Shitet apartament 2+1 kati 3
  Apartment / Banesa

  🏠 Shitet apartament 2+1 kati 3

  🆕Lisitm i ri! 🏠 Shitet apartament 2+1 kati 3 📐Sip 106m2 📍Ndodhet L.Rus (Rruga e Policise),S

  Shkodër 17 gusht 18:04
  58.500 €
 • 11 foto
  🏠 Shitet Apartament 2+1 sip 96m2 K.9 me Ashensor
  Apartment / Banesa

  🏠 Shitet Apartament 2+1 sip 96m2 K.9 me Ashensor

  🏠 Shitet Apartament 2+1 sip 96m2 K.9 me Ashensor 📍Ndodhet tek Ish 5 Heronjte , Shkoder 🛏 2 dho

  Shkodër 24 gusht 12:34
  70.000 €
 • 9 foto
  🏠 Jepet me qira kati i 2 i nje shtepie private
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira kati i 2 i nje shtepie private

  🏠 Jepet me qira kati i 2 i nje shtepie private 📍Ndodhet 200m nga Stadiumi Loro Boriqi, Shkoder

  Shkodër 24 gusht 18:53
  1 €
 • 9 foto
  🔥🔥🔥Zbritje drastike cmimi!! -10.000€ 🔥🔥🔥
  Apartment / Banesa

  🔥🔥🔥Zbritje drastike cmimi!! -10.000€ 🔥🔥🔥

  🏠 Shitet apartament 138m2 kati 1 banim 📍Ndodhet ne qender prane Exalco , Shkoder 🛏 2 dhoma gju

  Shkodër 16 gusht 18:36
  99.800 €
 • 12 foto
  🏠 Jepet me qira Apartament 1+1 K.4
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira Apartament 1+1 K.4

  🏠 Jepet me qira Apartament 1+1 K.4 📍Ndodhet prane Pedonales , Shkoder 🛏 1 dhom gjumi 🛋 1 sall

  Shkodër 19 gusht 11:10
  200 €
 • 10 foto
  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.5
  Apartment / Banesa

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.5

  🏠 Jepet me qira Apartament 2+1 K.5 📍Ndodhet L. Rus , Shkoder 🛏 2 dhome gjumi 🛋 1 sallon 🍽 1

  Shkodër 15 gusht 18:36
  15.000 €
 • 5 foto
  🔥🔥🔥Zbritje drastike cmimi -8500€🔥🔥🔥
  Apartment / Banesa

  🔥🔥🔥Zbritje drastike cmimi -8500€🔥🔥🔥

  🏠 Shitet apatrtament 1+1 📐 sip 65m2 Dhe 1 dyqan 📐 sip 18m2 📍Ndodhet prane Kopeshtit Tom Ali Mehi

  Shkodër 23 shtator 15:42
  36.500 €
 • 10 foto
  🏠Shitet Shtepi private 📐Sip ndertimi 120m2 📐Sip totale 450m2
  Apartment / Banesa

  🏠Shitet Shtepi private 📐Sip ndertimi 120m2 📐Sip totale 450m2

  🏠Shitet Shtepi private 📐Sip ndertimi 120m2 📐Sip totale 450m2 📍Ndodhet L.Hardhiat e Egra , Shkode

  Shkodër 4 mars 12:03
  100.000 €
 • 12 foto
  🏠Shitet Super Cozy Apartament
  Apartment / Banesa

  🏠Shitet Super Cozy Apartament

  🆕Listim i ri!! 🏠Shitet Super Cozy Apartament 📍Ndodhet prane Sheshit Isa Boletini, Shkoder ✅

  Shkodër 16 gusht 12:26
  65.000 €
 • 8 foto
  🏠 Shitet Apartament 2+1 sip 97.5m2 K 2
  Apartment / Banesa

  🏠 Shitet Apartament 2+1 sip 97.5m2 K 2

  🆕 Listim i Ri 🏠 Shitet Apartament 2+1 sip 97.5m2 K 2 📍Ndodhet prane Katedrales ,Shkoder 🛏 2

  Shkodër 13 gusht 11:31
  1 €
 • 7 foto
  🏠 Shitet Apartament 1+1 📐Sip 65m2 kati 6 me ashensor50
  Apartment / Banesa

  🏠 Shitet Apartament 1+1 📐Sip 65m2 kati 6 me ashensor50

  🏠 Shitet Apartament 1+1 📐Sip 65m2 kati 6 me ashensor 📍Ndodhet te kinema Millenium , Shkoder 🛏

  Shkodër 24 gusht 16:46
  150 €
 • 15 foto
  🥇Kompania Extra ofron per shitje 14 apartamente 🏖⛵️pushimi ne Shengjin!
  Apartment / Banesa

  🥇Kompania Extra ofron per shitje 14 apartamente 🏖⛵️pushimi ne Shengjin!

  🥇Kompania Extra ofron per shitje 14 apartamente 🏖⛵️pushimi ne Shengjin! 📍Kompleksi eshte i poz

  Shkodër 21 gusht 18:25
  1 €
 • 5 foto
  🏠 Jepet me qira ambient biznesit 📐sip 55 m2
  Biznes ne shitje / me qera

  🏠 Jepet me qira ambient biznesit 📐sip 55 m2

  🆕 Listim i Ri 🏠 Jepet me qira ambient biznesit 📐sip 55 m2 I pershtatshem per Zyre , ose Call Ce

  Shkodër 13 gusht 12:55
  20.000 Lek