OFERTA LEXONI N 48 48 orë: WHATSAPP: 0022997351844

Çmimi: 5.256 €

Detajet

Postuar
15 gusht 18:39
Kategoria
Automjete > Autopjese dhe paisje
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Deqan

Përshkrimi

OFERTA LEXONI N 48 48 orë: WHATSAPP: 0022997351844


Pershendetje te gjitheve

Toshtë për të informuar publikun e gjerë që Z. Sandra një huadhënës privat, duhet të ofrojë mundësi financiare për të gjithë ata që kanë nevojë për ndihmë financiare. Ne ofrojmë kredi me 3% normë interesi për individët, bizneset dhe bizneset në kushte të qarta dhe të kuptueshme. na kontaktoni sot me email në ([email protected]) ose whatsapp: 0022997351844
përzemërsisht


Shpallje te ngjashme