Derra te eger te lindur dhe rritur ne fermen tone

Çmimi: 1.111 €
Derra te eger te lindur dhe rritur ne fermen tone

Detajet

Postuar
12 dhjetor 13:51
Kategoria
Biznes & Punësime > Kafshe ferme
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi