Furre Buke

Çmimi: 450.000 Lek
Furre Buke

Detajet

Postuar
3 shkurt 22:53
Kategoria
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi

Shiten pajisjet e nje furre buke 6muaj te perdorura, 1-Prerse Buke
2-Brumatrice me pesh 80kg Brum
3-Tavolina inoks e punes
4-Tava tepsia peshore karreli etj.
Shiten edhe te ndara.


Shpallje te ngjashme