Paisje per pastiçerie

Çmimi: 40.000 Lek

Detajet

Postuar
9 mars 20:08
Kategoria
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi

Ne gjendje te mire pune


Shpallje te ngjashme