Tavolin pica

Çmimi: 123.456.879 Lek
Tavolin pica

Detajet

Postuar
21 shkurt 17:08
Kategoria
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi

Italiane me granit per reklamim dhe hapjen epices


Shpallje te ngjashme