Fshirje ESPULSI nga sistemi Shengen

Çmimi: Me Marrveshje
Fshirje ESPULSI nga sistemi Shengen

Detajet

Postuar
12 janar 15:53
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi

Keni marrë Dekret dëbimi (Espuls) dhe nuk i njihni të drejtat tuaja?

Studio Ligjore “TIVARI” e njohur nga Institucionet Shqiptare dhe Ndërkombëtare ofron ndihmë ligjore (Avokatore) në zgjidhjen e çështjes suaj brenda një afati të shkrurtër duke ju dhënë një zgjidhje efektive.

Në bazë të Ligjit:

1. Edhe pse ka mbaruar afati i dëbimit ju duhet të vazhdoni
procedurën ligjore për fshirjen e këtij Dekret dëbimi
(Espulsit) nga sistemi SIS.

2. I huaji i dëbuar mund të rihyjë në shtetin e zonës Shengen, edhe përpara se të ketë marrë fund periudha e ndalimit të ardhjes.

Studio ligjore “TIVARI” merr përsipër procedurën ligjore për të dyja rastet e cituara më sipër për të gjithë shtetet e zonës Shengen.
Për çdo informacion të mëtejshëm mund të lini orar takimi pranë studios tonë ose të na vizitoni në adresat web:

Tel: 052 22 70 85
Cel: 068 40 55 889

* Ne moment qe ju flet sekretaria, shtypni numrin 1, 2 ose 3 sipas kerkeses tuaj.

www.studioligjore.info
www.lawfirmalbania.com
www.studioligjore.al

Adresa I: Lagja 2, rruga "Sulejman Kadiu", përbri Gjykatës Rrethit Gjyqësor Durrës, Durrës - Shqipëri


Shpallje te ngjashme