Heqje&Verifikime Espulsi (3DITE)

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
1 prill 14:04
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi

Zyre Ligjore Av Julian Kapllanaj, Durres!

Tashme prane Studios tone Ligjore nje risi e re ne fushen e marrjes se informacionit per personat qe dyshojne se jane te regjistruar ne sistemin SIS Schengen apo per personat qe duan te informohen rreth gjendjes se tyre ne Sistemin SIS SCHENGEN, praktika e marjes se informacionit me e shpejte se kurre kryhet vetem brenda 3 DITEVE!

Ne momentin qe konfirmohet gjendja ne sistemin Schengen dhe nese jeni te regjistruar ne SIS, duhet kryer ligjerisht praktika e fshirjes nga sistemi i saj, marim persiper realizimin brenda nje afati kohor rekord 30 ditor.

Studio Ligjore J&K! Heqje & Verifikim Espulsi per te gjithe zonen schengen!
Një ndër problemet kryesore që emigrantët mundohen ende të zgjidhin është “Espulsi” (Deportimi), pra largimi vullnetar apo dhe i detyruar nga Shtetet e zones Schengen qe jane debuar. Studio jonë merret me çështje të tilla dhe trajton “Deportimet” dhe aplikimin për marrje informacion dhe me pas heqjen e denimit te dhene nga çdo Shtet i zones Schengen. Studio jonë përpiqet që të gjithë në fund të jenë të shkarkuar nga penaliteti, të lirë dhe pa Espuls.

2-Përkthime dhe Legalizime dokumentacioni për brenda dhe jashtë Shqipërisë, Prefekture, Ministri te Jashteme, Ambasade.

Për emigrantët që aplikojnë për nënshtetësi, për bashkim familjar, martesë me shtetas/e të huaj, etj, marrim përsipër përkthimin dhe legalizimin e dokumentacionit të kërkuar nga institucionet e huaja.

Nëse e keni të pamundur ardhjen në Shqipëri për arsye të ndryshme, ne mund të paraqitemi pranë gjendjeve civile apo institucioneve Shqiptare për marrjen e dokumentacionit të kërkuar nga ju, përkthim dhe legalizim dokumentacioni për brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Për më shumë informacione na kontaktoni!
[email protected]
Tel. : 0692569926