Kredia e ofruar për bizneset dhe individët

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
5 korrik 07:24
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi

Kushtet e financimit të shumicës së investitorëve privatë janë delikate deri në atë pikë ku individët nuk dinë më shumë se si të aplikojnë për kredi.
Me këtë në mendje kemi ardhur t\'ju sigurojmë me një kredi prej 1000 deri në 5 500 000 € për individë si biznese me një normë prej 3%.
Ju lutemi të na afroheni dhe t\'i njihni kushtet tona të cilat me siguri do të jenë të besueshme.

Nëse keni nevojë, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +22 994 2778 46