Një botim me miqtë

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
25 qershor 14:25
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi

Përshëndetje, a keni nevojë për fonde? Kam marrë € 48,000 në më pak se 48 orë, falë HSBC FIRNANDO Bank dhe shumë nga miqtë e mi gjithashtu kanë marrë kredi nga kjo bankë. Ata investojnë në të gjitha projektet fitimprurëse, ato ofrojnë kredi ndërmjet individëve nga 3,000 në 900,000 € me një normë interesi prej 3%. Mos hezitoni ta kontaktoni atë.
E-mail: [email protected]
Numri i WhatsApp: +22 968 0220881
NB: ndani mesazhin për të ndihmuar ata në nevojë


Shpallje te ngjashme