OFERTA E KREDITS S QU SHUME DHE E SIGURueshme PA P

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
22 shtator 00:56
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi

ofrojmë kredi për të gjithë ndërkombëtarin midis individit të të gjitha llojeve, Ne jemi në dispozicion për t\'ju ndihmuar në të gjitha nevojat tuaja financiare Kapaciteti ynë financiar është nga 2000 euro deri në 100,000,000 euro me një normë të arsyeshme prej 2% të kushteve të thjeshta dhe shumë lehtë në më pak se 24 orë. Ju lutemi kontaktoni bankën për të gjitha nevojat tuaja.
Email: [email protected]
whatsapp: +33 7 56 96 71 46