Bëjme Dizajne Grafike

Çmimi: 10 €
Bëjme Dizajne Grafike

Detajet

Postuar
3 shkurt 02:16
Kategoria
Elektronikë > Kompjutera
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Ferizaj

Përshkrimi

Bëjme DIZAJNE GRAFIKE dhe INTRO VIDEO ne mënyre profesionale

Si kart vizita

Dizajne për Web faqe

Dizajne profili etj etj

Qmimet me marrveshje dizanjet be HD

Dizajne 3D

INTRO VIDEO

Bëjme video si

Për Produksione

Lojra

Biznesi etj nvaret prej kerkeses FALIMINDERIT PER MIRKUPTIM!