Lëshojm Lokalet me qera në Rr. Epopeja e Jezerci

Çmimi: 150 €
Lëshojm Lokalet me qera në Rr. Epopeja e Jezerci

Detajet

Postuar
2 prill 15:44
Kategoria
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Ferizaj

Përshkrimi

Përshëndetje të Nderuar Klient.
Lëshojm lokalet me qera (50m2), lirë dhe shum të përshtatshme për biznes, janë ngat Pishinave të Restorantit Ujvara, ngat Restorantit Bifurkacioni, ose në Rrugën tashmë Epopeja e Jezercit.
Lokalet janë shum të përshtatshme, për cfardo lloj biznesi afarist.
Qmimi për Qera shum i volitshëm, dhe në këto lokale gjinden 2 Lokale të mëdha dhe 1 i vogël.
50m2 = 3 Lokale
Na Kontaktoni për më shum Informacione
Selim Shabani
044-694-141