PS4 Slim 500GB Black Console Brand New dhe ka paketim

Çmimi: 150 €
PS4 Slim 500GB Black Console Brand New dhe ka paketim

Detajet

Postuar
20 maj 15:50
Kategoria
Elektronikë > Shtepiza loje
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Fierit > Fier

Përshkrimi

Blerësit e Rëndë duhet të më dërgojnë mesazhin këtu për më shumë informacion ...

Whatsapp ::: + 13134264399

Email: [email protected]


Shpallje te ngjashme