Oferta e veçantë e kredisë për fundin e vitit

Çmimi: 100 €

Detajet

Postuar
19 nëntor 15:26
Kategoria
Shtepi & Familje > Dekorime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Fushë Kosovë

Përshkrimi

Mirëmëngjesi.
Ne jemi një grup financiar me bazë në Francë, Gjermani, Kosovë dhe të tjera ...
Deri në fund të vitit 2017, ne kemi vënë në dispozicion të çdo personi të kreditimit të mirë të karakterit ndërmjet individëve për t'ju mbështetur financiarisht në projektet tuaja dhe balancave të fundvitit.
Pra, për financimin tuaj, projektet tuaja, makinën tuaj ose shtëpinë dhe nevojat e tjera të parave, mos u shqetësoni më.
Ne jemi këtu për t'ju mbështetur financiarisht me huatë tona që ne do t'ju japim me një normë vjetore prej 2% dhe në kushte shumë të mira të bazuara në besim.
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi na tregoni në mënyrë që ne të mund të angazhojmë me ju procesin e kredisë që nuk do të zgjasë aq mirë që t'i plotësoni kushtet.

E-mail: [email protected]


E-mail: [email protected]