Deklarata

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
30 mars 19:54
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Gjakovë

Përshkrimi

Deklarata

Përshëndetni të gjithë, emri im është Majan Sudaki, unë jam shqiptar. Unë kam një mesazh për të gjithë ata që duan ndihmë financiare dhe që nuk e dinë se kush të besojë. Ndërsa, rrjeti është i infektuar me mashtrim. Unë mund t\'ju siguroj se ndër të ligjtë që pretendojnë të jenë huadhënës, të cilët në të vërtetë kanë një huadhënës të vërtetë, e kam përjetuar këtë dhe do të doja ta ndaja me ju. falemnderit
Këtu është kontakti i tyre për më shumë informacion; whatsapp: +1 (334) 553-2845 /// email: [email protected]


Shpallje te ngjashme