Financimi me garanci për individët dhe kompanitë

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
6 prill 15:56
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Gjakovë

Përshkrimi

Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë huaje në internet për shkak të mashtrimit që vërehet dhe scam.
Në këtë luftë, një kompani e mirë është e angazhuar me siguri të madhe për të ofruar financim për të gjithë njerëzit në nevojë nga një shumë prej 1000 deri në 15000000 € për një periudhë prej 1 deri në 25 vjet.
Vetëm me një normë interesi prej 3%, ne pranojmë që të ndihmojmë financiarisht individët dhe bizneset për të promovuar institutin tonë në krye.

Nëse keni nevojë, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +22 994 2778 46


Shpallje te ngjashme