Instalime elektrike

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
2 prill 01:01
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Gjakovë

Përshkrimi

Instalime elektrike te banesave civile, apartamenteve, puntorive dhe objekteve te ngjashme. Matjen e rezistences se tokezimit. Nr. kontaktit +38344188149


Shpallje te ngjashme