Kredia për individët dhe bizneset

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
21 qershor 07:44
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Gjakovë

Përshkrimi

Ju keni nevojë të filloni biznesin tuaj, të ndërtoni një shtëpi ose të keni një kredi për të çuar përpara biznesin tuaj, por keni frikë të kontaktoni bankën tuaj për shkak të kushteve që ju bëjnë të pakëndshme.
Jo më shumë shqetësime për t\'ju bërë. Meqë kemi një kapital prej € 2,000 deri në € 10,000,000, ne ofrojmë financim për individët dhe bizneset në nevojë me një normë interesi prej 3%.
Nëse keni nevojë të dini më shumë rreth nesh, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +1 515 310 3295


Shpallje te ngjashme