Kreditimi i të varfërve dhe shoqërive në nevojë

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
18 qershor 05:27
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Gjakovë

Përshkrimi

Përshëndetje,
Ju kërkoni fonde për të riaktivizuar biznesin tuaj, por fatkeqësisht banka po kërkon kushte që nuk mund të përmbushni.
Mos u shqetësoni sepse ne kemi krijuar një komision që jep kredi nga 2000 në 10 000 000 € për një normë interesi prej 3%.
Ju keni nevojë për para për arsye të tjera, mos hezitoni në këtë adresë që të keni më shumë informacion: [email protected]
Numri i WhatsApp: +1 515 310 3295


Shpallje te ngjashme