Oferta serioze dhe e besueshme ofrojnë 100%.

Çmimi: 1.000 €
Oferta serioze dhe e besueshme ofrojnë 100%.

Detajet

Postuar
24 prill 15:26
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Gjakovë

Përshkrimi

Mirëmëngjesi.
Ne jemi një institucion financiar dhe ne japim kredi dhe investime që variojnë nga 1,000 € deri në 100 milionë € për të gjithë njerëzit në nevojë financiare. Norma jonë e interesit është 3% në 7.75% me një afat kthimi prej 3 muaj deri në 25 vjet. Ne japim të gjitha llojet e kredive, me kompaninë Ronny Hens, keni besueshmëri, sinqeritet dhe jeni të kënaqur brenda 24 orëve. Me kompaninë Ronny Hens, ju nuk keni frikë, bëni kërkesën tuaj për kredi me kompaninë Ronny Hens dhe do të jeni të kënaqur brenda 24 orëve. Dëshironi më shumë informacion rreth kredisë? Ju lutemi të kontaktoni këtë email për më shumë informacion rreth aplikacionit për kredi.

E-mail : [email protected]


Shpallje te ngjashme