PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT

Çmimi: 1 €
PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT

Detajet

Postuar
21 shtator 2022 16:31
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Gjakovë

Përshkrimi

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE: ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR:
1. SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOLLAVE TË MESME, UNIVERSITARE DHE PAS UNIVERSITARE - DREJTIME TË NDRYSHME);
2. PUNIME PËR DIPLOMIMIN NË MASTER & PHD - DREJTIME TË NDRYSHME;
3. TEMA TË DIPLOMAVE (DREJTIME TË NDRYSHME);
4. CURRICULUM VITAE & LETËR MOTIVIME (PËRPILIM & PËRKTHIM TË CV);
5. MATERIALE PËR KURSE DHE TRAJNIME TË NDRYSHME;
6. PLANE BIZNESI - (PËRKTHIME & PËRPILIME TË TYRE);
7. APLIKACIONE PËR UNIVERSITETET E HUAJA - NË GJUHËN ANGLEZE;
8. LIBRA (TË TË GJITHA ZHANREVE);
9. FILMA (TË TË GJITHA ZHANREVE);
10. DOKUMENTE ZYRTARE (TË NDRYSHME);
ÇMIMET KONKURUESE DHE TË ARSYESHME PËR TREGUN AKTUAL!
ME RESPEKT,
Viber: +38344187632;
Whatsap: +37744187632;
Tel: 043625000
[email protected]
[email protected]


Shpallje te ngjashme