Program per Rent a Car

Çmimi: 100 €

Detajet

Postuar
6 qershor 13:13
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Gjakovë

Përshkrimi

Shitet programi per bizneset Rent a Car
Programi mundeson:
Te shtoni, ndryshoni dhe fshini klientet.
Te shtoni, ndryshoni dhe fshini veturat.
Ballinen e kontrates me te dhenat e klientit dhe vetures si dhe kontrata e marreveshjes per qira te vetures.
Raporte ditore, javore, mujore dhe vjetore.
Dhe shume funksione tjera.
Kontaktoni ne: 044 70 60 40


Shpallje te ngjashme