Realizimi i projekteve

Çmimi: Me Marrveshje
Realizimi i projekteve

Detajet

Postuar
12 qershor 02:33
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjakovës > Gjakovë

Përshkrimi

Realizimi i projekteve

Duke pasur parasysh situatën financiare globale, organizata jonë (Ndihmë për të Gjithë) hap derën e vet për të gjithë njerëzit e aftë për të ndërmarrë, duke i ndihmuar ata në të gjitha nivelet, për t\'i mundësuar këtij individi të sigurojë vetë. Megjithatë, për të gjithë njerëzit që kanë një projekt dhe që janë në mjete, mund të na kontaktoni me email ose whatsapp. Ne do të jemi të kënaqur që t\'i japim një dorë shumë mbresëlënëse dhe premtuese këtyre.
Ju lutemi na kontaktoni me këto mjete;
  email: [email protected]

whatsapp: +33 7 56926121


Shpallje te ngjashme