Whatsapp: +33756853273

Çmimi: 100 €
Whatsapp: +33756853273

Detajet

Postuar
18 prill 02:30
Kategoria
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjilanit > Gjilan

Përshkrimi

Përgjigje e shpejtë në 48 orë.

HELLO.

Ne jemi një shoqatë e biznesmenëve të mëdhenj dhe ndihmojmë të gjithë njerëzit me karakter të mirë për të marrë një hua të shpejtë dhe të sigurt vetëm për realizimin e projekteve.
Me një normë prej 2%, kushtet që ne paraqisim për ju janë shumë të favorshme.
Pra, nëse jeni të interesuar, ju lutemi na kontaktoni.

Email:[email protected]
Email: [email protected]


Whatsapp: +33756853273


Shpallje te ngjashme