BËJM ELEMINIMIN E BUNASHFABAVE 6 MUJ GARANCION

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
30 mars 20:11
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Gllogoc

Përshkrimi

N.SH EKO-TIME Kryen Aplikimin e D.D.D-së Në Shtëpit, Banesat, Dhe Lokalet Afariste Duke Përdor Preparate ( INSEKTICIDE DHE RODENTICIDE ).
Ekologjike.
Pra, Ne Bëjmë Asgjësimin Dhe Eleminimin e Të Gjitha Insekteve Të Dëmshme:
Bubashfabave, Mizave, Mushkonjave, Bubrrecave
Taratabiqave (Stenicave), Pleshtave Etj.
Poashtu Kryejm Dezinfektimin ( Kunder Bakterive Dhe Virusave) Si Dhe Deratizimin (Kunder Minjëve).
Qmimi Sipas Marrëveshjes. Ju Mirëpresim.
Të Licencuar Nga Mimistria e Bujqësisë.
Lëshojm Edhe Vërtetima Për Lokale.
Punojm Ne Tër Territorin e Kosoves
+37744700801