Politika Agency

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
5 prill 13:12
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Gllogoc

Përshkrimi

Përshëndetje Unë jam një ndërmjetës financiar në rreziqet kryesore në tregun e aksioneve dhe financave islame. Kam nderin për të sjellë në vëmendjen tuaj se grupi investimi Rial është duke kërkuar për një projekt me kosto efektive dhe të strukturuar që mund të sjellë kapital të kapitalit prodhues në projekt. Nëse jeni të interesuar në këtë ofertë, ju lutem më kontaktoni për më shumë informacion. E-mail: [email protected]


Shpallje te ngjashme