LISTINGCANON E NDRYSHME Canon EOS 5D Mark III 22,3MP Full Frame Vetëm DSLR Kamera Trupi * Excellent

Çmimi: 800 €
LISTINGCANON E NDRYSHME Canon EOS 5D Mark III 22,3MP Full Frame Vetëm DSLR Kamera Trupi * Excellent

Detajet

Postuar
1 shkurt 12:10
Kategoria
Elektronikë > Fotoaparate
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Graçanicë

Përshkrimi

LISTINGCANON E NDRYSHME Canon EOS 5D Mark III 22,3MP Full Frame Vetëm DSLR Kamera Trupi * Excellent

24 orë Viber dhe whassap
  Na kontaktoni në:

Whatsapp +2348109165718
Skype Chat: Kenny.moo1

Viber chat: +22996540322

Shërbimi më i mirë për konsumatorët