Apple iPhone 8 Plus 256 GB Hapësira e Gri Lexuara +1 (518) 6597304

Çmimi: 560 €
Apple iPhone 8 Plus 256 GB Hapësira e Gri Lexuara +1 (518) 6597304

Detajet

Postuar
17 maj 21:44
Kategoria
Elektronikë > Telefona celulare
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Graçanicë
Prodhuesi
Apple

Përshkrimi

Apple iPhone 8 Plus 256GB Hapësira Gri Lexuara Smartphone
          Për përgjigje të shpejtë dhe shpërndarje.

  WHATSAPP @ +1 (518) 6597304

  VIBER @ +855717884451

Specifikat e artikullit
Markë: Modeli i Apple: iPhone 8 Plus
UPC: Nuk zbatohet
Style: Smartphone
Sistemi i Operimit: iOS MPN:
Nuk aplikohet
EAN: Nuk zbatohet
Ngjyra: Gri Screen: 5.5 "
Rezolucioni i kamerës: Kamera 12.0MP: 12MP
Sistemi operativ: iOS Kapaciteti i ruajtjes: 256GB
Rrjeti: Lexuara Ram: 3GB
Madhësia e ekranit: 5.5 "Statusi i bllokimit: Fabrika e hapur