Të ndërsjellë të kreditit në 24 orë (1.000€- 5.000.000€)

Çmimi: Me Marrveshje
Të ndërsjellë të kreditit në 24 orë (1.000€- 5.000.000€)

Detajet

Postuar
2 nëntor 09:10
Kategoria
Shtepi & Familje > Dekorime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Kukësit > Has

Përshkrimi

Unë jam Drejtori i Financave në grup dhe një aksionar në BGFI; unë ofrojnë kredi për shtëpi, Makinë, Studentore, Projekte, Borxhet në PRILL e 2% për njerëz serioz të jetë në gjendje për të shlyer një kredi prej 1.000€ deri në 5.000.000€ , kredi për ndërmarrjet e vogla dhe Kompanitë e mëdha në 1-30 vjeç.
Kredi ofrojnë Garanci 100%
[email protected]


Shpallje te ngjashme