Chihuahua Puppies Për Shitje

Çmimi: 1 €
Chihuahua Puppies Për Shitje

Detajet

Postuar
14 prill 09:00
Kategoria
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

Chihuahua Puppies Për Shitje
Ne kemi dy puppies amazing chihuahua, një mashkull, dhe një femër. Ata janë të regjistruar me AKC. Familja jonë e adhuron race. Nuk ka çështje shëndetësore dhe të gjitha puppies kanë të tyre
certifikatat e shëndetit dhe janë dhënë të gjitha të shtëna.


Shpallje te ngjashme