Chihuahua, një qenush me flokë të shkurtër cilësor.

Çmimi: 170 €
Chihuahua, një qenush me flokë të shkurtër cilësor.

Detajet

Postuar
24 shkurt 09:08
Kategoria
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

Chihuahua, një qenush me flokë të shkurtër cilësor.
E zbukuruar mirë, me prejardhje të mirë.
Vaksinuar dhe rivaksinuar,
gati për shkarkim.
Këlyshët janë nga prindër të ndryshëm,
ato janë në madhësi miniaturë dhe standarde.
Ofrohet një femër e re e sterilizuar.
e bardhë, e favorshme.
Ndihma për dorëzim
(whatsapp 32460217335) ose (viber 237679571657)


Shpallje te ngjashme