Djali pomeranez ne shitje

Çmimi: 250 €
Djali pomeranez ne shitje

Detajet

Postuar
7 maj 05:41
Kategoria
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

Djali i mrekullueshëm Pom që kërkon shtëpinë e tij përgjithmonë. Ai është pallto gëzofi e vogël dhe ekstra me gëzof.
Do të fusë fotografi të mamasë dhe babait dhe vëllait dhe motrës.

Gati per tu larguar tani

Ka bërë Vaksinimin e tij të parë
Krimbur
Mikroçipohet
Shëndetësia e kontrolluar


Nga një shtëpi shumë e dashur me fëmijë


Shpallje te ngjashme