FASSI SPORT ITALIA 7.2 3H.P. Garanci 5 vjeçare model 2021

Çmimi: 1.162 €
FASSI SPORT ITALIA 7.2  3H.P. Garanci 5 vjeçare model 2021

Detajet

Postuar
24 janar 09:31
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

7% ulje në vrapimin e litarit Dorëzimi menjëherë në magazinë 1,250.00 € ÇMIM I RREGULLT
Markë Fassi Sport Italia
ÇMIMI 1162€ Çmimi i zbritur
SKU FT-F7.2
Siperfaqe pune me permasa 51 x 140 cm
Drejtimi i rripit me madhësi 48 x 140 cm
Trashësia e punës së rripit 1.6 mm
Fuqia e motorit 3 kf
Shpejtësia maksimale 20 km në orë
Pjerrësia e pistës 15%
Përmasat LCD me dritë të pasme LCD 12 x 6 cm
Zbulimi manual i zemrës Po
Marrës wireless i zemrës Po
Rrip gjoksi Po
Mbështetja e tabletave Po
Programet e trajnimit 42 Programet e shpejtësisë dhe animit 36 Programet e përdoruesit 3 Programi HRC 3 Lidhja Bluetooth Po + Aplikimi Programi i Zbulimit të Yndyrës në Butonat e Shpejtësisë së kompjuterit Po Butonat e Shpejtësisë Manual Po
Bend çelësat e kompjuterit Po
Butonat e shpejtë të animit manual Po
Pesha maksimale e përdoruesit 130 kg
Para-mbledhur Po
Mbyllur me energji elektrike Po
Zona e drejtuar për vrapim Po
8 elastomere me kuvertë të dyfishtë
Madhësia e rulit të përparmë 5,5 cm
Madhësia e rulit të pasmë 5.5 cm
Rrota për transport Po
Përmasat e hapura 174 x 146 x 82 cm
Përmasat e mbyllura 127 x 146 x 82 cm
Madhësia e paketimit 196 x 86 x 33 cm
Pesha bruto 89 kg
Pesha neto 80 kg
Certifikatat Evropiane CE - RoHS - Direktiva e Makinerisë EN-957/6
Garanci Jetëgjatësia e kornizës, 5 vjet motor,
2 vjet pjesët e tjera

ALPE SPORT FITNESS
FEVRUARSKI POHOD 46
1000 SKOPJE MAKEDONIJA
+389 78 359 359
+389 78 323 388