FASSI SPORT ITALIA 9.5 HRC 3.5H.P. 10gGaranci Deri në 150 kg

Çmimi: 1.370 €
FASSI SPORT ITALIA 9.5 HRC 3.5H.P. 10gGaranci Deri në 150 kg

Detajet

Postuar
24 janar 09:51
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

https://youtu.be/E2BT1V_N5PU

FASSI SPORT ITALI 9.5 HRC
SHTRONI Kasetën Deri në 150 kg.

ME 10 VITE. GARANCIA

PROMOTIVE 1503€ - 12% = 1370€

Markë Fassi SKUFT-F9.5
Madhësia e vrapimit 54 x 143 cm
Madhësia e funksionimit me rrip 51 x 143 cm
Trashësia e rripit të ndikimit 1.8 mm
Fuqia e motorit 3.5 kf.
Shpejtësia maksimale 22 km / orë
Anoni sipërfaqen e furnizimit me energji elektrike 15% Përmasat LCD i ndriçuar 15 x 9 cm
Zbulimi manual i zemrës Po
Marrës wireless i zemrës Po
Rrip gjoksi Po
Mbështetja e tabletave Po
Programet e trajnimit 37 Programet e shpejtësisë dhe anim 24 Programet e synuara 3 Programet e përdoruesve 3 HRC2
Programi i Aplikimeve për Trajnim Fitness. Po
Lidhje me Fitshow Bluetooth Po
Programi i zbulimit të dhjamit Po
Shpejtësia e butonit të kompjuterit Po
Butonat e shpejtësisë së parmakut të shpejtë Po Altoparlantët mp3 Po porti USB Po Luajtja e videos RMVB, MOV, AVI
Pesha maksimale e përdoruesit 150 kg.
Para-mbledhur Po
Palosja për të kursyer hapësirë ​​Po
e mbyllur e ndihmuar nga energjia elektrike Po
jastëk drejtimin zonë Po
8 elastomere dyshe
Madhësia e rulit të përparmë 7 cm
Madhësia e rulit të pasëm 7 cm
Rrotat e transportit Po
Përmasat e hapura 180 x 145 x 87 cm
Përmasat e mbyllura 120 x 155 x 87 cm
Dimensioni i paketimit 194 x 90 x 38 cm
Pesha bruto 93 kg
Pesha neto 81 kg
Certifikatat Evropiane CE - RoHS - Direktiva e Makinerisë EN-957/6 Garanci Jetëgjatësia e kornizës,
10 vjet në motor,
2 vjet në pjesët e tjera

ALPE SPORT FITNESS
FEVRUARSKI POHOD 46
1000 SKOPJE MAKEDONIJA
+389 78 359 359
+389 78 323 388


Shpallje te ngjashme