GUM PROFESIONAL PËR QENDRAT E PËRDORIMIT

Çmimi: 12 €
GUM PROFESIONAL PËR QENDRAT E PËRDORIMIT

Detajet

Postuar
24 janar 2021 09:11
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

KËPUCËT PROFESIONAL TË FLOORIT NË ROLL
SPORTEC GJERMANI

PËRKUFIZIMI PËR GOMAT:

0,5m.m.8eur. per 1m2
0,6m.m 12,5eur. per 1m2
0,8m.m 14,5eur. per 1m2.

për një shumë mbi 100 m2, një zbritje prej 20%

gjerësi : 1,25M.
LENGTH: 10M.
PESHA TE ROLL 75KG.

Dysheme dekorative në roll bërë nga granula gome. I përshtatshëm për qendrat e fitnesit, dyqanet, ngjarjet e drejta dhe t.n.

Importues dhe distributor:
PLANET TREJD DOO
Ul: Kuzman Josifovski Pitu 24/15
1000 Shkup, Maqedoni
Tel: +389 (2) 2461 547
Celular: +389 (78) 359 359
e-mail: [email protected]