LIFE FITNESS USA OPTIMA SERIE PROFESSIONAL FITNESS MASHINI

Çmimi: 9.000 €

Detajet

Postuar
16 korrik 2021 15:32
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

Makineritë janë në gatishmëri në Shkup dhe mund të shikohen çdo ditë me njoftim paraprak.

LIFE FITNESS USA OPTIMA SERIJA

1.CHEST PRESS
2. LEG PRESS
3. SEATED ROW
4. LAT PULLDOWN/LOW ROW
5.PECTORAL FLY/REAR DELTOID
6.HIP ABDUCTOR ADDUCTOR

https://www.lifefitness.com/en-us/axiom-series#single-dual

АЛПЕ СПОРТ
Fitness solution
Кузман Јосифовски Питу 24/15
1000 Скопје Македонија
Нас. Аеродром до Н.Железничка станица
[email protected]
+3892461547
078 359 359
078 323 388
070 220 856