MATRIX FITNESS 5-Stack Multi-Station G3-MS50

Çmimi: 6.500 €
MATRIX FITNESS 5-Stack Multi-Station G3-MS50

Detajet

Postuar
5 shtator 23:29
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

Mercenar

MATRIX FITNESS 5-Stack Multi-Station G3-MS50 NEW MODEL

https://world.matrixfitness.com/en/strength/multi-station/g3-ms50p-5-stack

NJË SHUMË STACION JANË 5 DISA PIKË PËR KONFIDENCIALITETIN PËR PËRDORIM PROFESIONAL NË USHQIM, STUDIM, HOTEL ...GARANCI DHE SHËRBIM MBI GJITHASHTU PËRFSHIRË PËR 1 VIT.

LAGËS I SHPEJTUAR NË SHKUP


Specifikimet ×
Lehtësia e përdorimit
Ergo formon jastëkë Po
Mbajtës shishe dhe peshqirë Po
Pivots & Settings koduar me ngjyra Po
strukturë
Ngjyra e kornizës është gri
Mbarimi i kornizës Procesi jo i lirë i pluhurit të dyfishtë
Tub i tejkaluar Po
SPECS TECH
Pesha e transportimit 1293 kg / 2850 paund.
Pesha totale 1197 kg / 2640 paund.
Pesha Stack 3 x 91 kg, 2 x 134 kg / 3 x 200 lbs., 2 x 295 lbs.
Dimensionet e kombinuara 5-stack multi-station - G2-MS50 481,5 x 369,8 x 251,7 cm / 189,6 x 145,6 x 99,1 \"
PESHA PESHA
Hala Pesha Magnetike dhe të lidhura
Rojet dhe helmet mbulojnë Po
Pezullimi me 3 pika
Vetë-lubricating Weight Stack Bushes Pllaka çeliku të ftohtë të mbështjellë të ngurta, me brisk të brendshëm të Teflonit.

ALPE SPORT
KUZMAN JOSIFOVSKI PITU 24/15
1000 SKOPJE MAKEDONIJA
[email protected]
02 2461 547
078 359 359
078 323 388
070 220 856