MATRIX FITNESS G3 AURA BLACK NEW MODEL NEW CONDITION

Çmimi: 2.000 €
MATRIX FITNESS G3 AURA BLACK NEW MODEL NEW CONDITION

Detajet

Postuar
16 korrik 14:59
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

Pajisjet janë në dispozicion në Shkup të Maqedonisë dhe mund të shikohen çdo ditë me njoftim paraprak.1.Back Extension
2.Leg Press
3.Prone Leg Curl
4.Adduction
5.Abduction
6.Chest Press
7.Butterfly/Reverse
8.Arm Curl
9.Triceps Extension
10.Lat Pulldown
11.Seated Row
12.Calf Raise
13.Leg Extension
14.Seated Leg Curl
15.Shoulder Press
16.Shoulder Press (Dual)
17.Butterfly
18.Lateral Raise
19.Abdominal Crunch
20.Chest Press (Dual)

ALPE SPORT
fitness solutions
Bul:Kuzman J Pitu 24/15
1000 Skopje Makedonija
Nas:Aerodrom Do nova zel. Stanica
078359359
078 323 388
070 220 856
02 2461 547
e-mail:[email protected]