Thas te boksit

Çmimi: 40 €
Thas te boksit

Detajet

Postuar
8 janar 02:44
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

thas te boksit me shumice dhe pakice me madhesi te ndryshme kualitet 100%