Tush kabin 80×80 .dhe el per tush 120.90.

Çmimi: 40 €
Tush kabin 80×80 .dhe el per tush 120.90.

Detajet

Postuar
18 janar 2022 11:52
Kategoria
Shtepi & Familje > Teknik dhe paisje
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

Tush kabina e perdort 80×80 .40€ eli per tush 120.90 esht iri pa perdor 30€


Shpallje te ngjashme