KREDI OFERTE PËR FUNDIN E VITIT.

Çmimi: 100 €

Detajet

Postuar
18 nëntor 17:02
Kategoria
Shtepi & Familje > Dekorime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Gjilanit > Kamenicë

Përshkrimi

Ne jemi në fund të vitit dhe është momenti i bilancit.
Ju keni nevojë për para për të finalizuar bilancet dhe arritjet tuaja në vitin 2017.
Ju keni nevojë për mbështetje financiare për të rritur biznesin tuaj, për të blerë makinën tuaj, për të ndërtuar shtëpinë tuaj dhe më shumë ....
Epo, nuk shqetësohet më për ju.
Ne jemi një institucion financiar që ofron kredi për këdo që ka karakter të mirë.
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të realizoni projektet dhe ëndrrat tuaja me shërbimet tona të kredisë.
Kreditë që ne ofrojmë janë me një normë interesi prej 2% në vit dhe në kushte shumë të mira.
Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni me adresat tona:

E-mail: [email protected]

E-mail: [email protected]