JBL Loudspeaker System

Çmimi: 1.800 €
JBL Loudspeaker System

Detajet

Postuar
1 nëntor 2021 17:06
Kategoria
Sport & Rekreacion > Instrumente muzikore dhe paisje
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Kavajë

Përshkrimi

JBL Passive SRX725 & JBL Passive STX828S Loudspeaker System Package
Whatsapp +79628339498


Shpallje te ngjashme