Pioneer DJ Ddj-1000SRT DJ kontrollues me 4 kanale për Serato

Çmimi: 764 €
Pioneer DJ Ddj-1000SRT DJ kontrollues me 4 kanale për Serato

Detajet

Postuar
2 shtator 22:19
Kategoria
Sport & Rekreacion > Instrumente muzikore dhe paisje
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Kavajë

Përshkrimi

Përshkrim
Përshkrim i produktit:
Përmasat (Gj x L x D): 708 x 73, 4 x 361, 4 mm
Pesha: 6 kg
Kartë zanore: 24 bit / 44, 1 kHz
Gama e frekuencës: 20-20,000 Hz
Raporti sinjal-zhurmë: 110dB
Shtrembërim: & lt; 0, 002% (USB)

NUMRI I WHATSAPP: +14704674576