Shes Termostatin e llojit STC-1000

Çmimi: 30 €
Shes Termostatin e llojit STC-1000

Detajet

Postuar
15 mars 2021 14:22
Kategoria
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Kavajë

Përshkrimi

Shes Termostatin e llojit STC-1000
Ky termostat mate dhe e kontrollon temperaturën e ambientit ( Inkubator, Akuariume, Ferma te shpezëve për ajrosjen e ambientit ku janë shpezët, Sera te ndryshme etj.)
Rregullimi i temperaturës te ky lloj termostati është edhe me “presje” Psh Te lëshohet ne 37.8 Celsius dhe te ndalon ne 38 Celsius apo mund te rregullohet ne çfarëdo parametri për kontrollimin e ftohjes apo nxehjes.
Kjo pajisje nuk mate dhe nuk kontrollon lagështinë.
Ne çmimin e dhënë përfshihet edhe transporti ku do ne Shqiperi.
Nëse planifikoni te kyçni ndonjë shpenzues me te madh se 10 A, domosdo duhet te konsultoheni me elektricistin para se ta vendosni ne pune.
Kliko linkun per te shkarkuar ne formatin PDF
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/B1kOAUuVDWS.pdf

Kliko Linkun për video instruksione ne Shqip për programimin e kësaj pajisje
https://www.youtube.com/watch?v=zgCG8w32L70&t=18s