Dewalt rado plus adapter i batariav

Çmimi: 67 €

Detajet

Postuar
3 prill 12:01
Kategoria
Automjete > Autopjese dhe paisje
Vendi
Kosovë > Rajoni i Pejës > Klinë

Përshkrimi

Dewalt rado plus adapter pe mbushjen e bateriav te dewaltit aku prej 10 volt deri ne 18 volt


Shpallje te ngjashme