Oferta e kredisë në mes të shpejtë shumë të veçant

Çmimi: 6.565 €

Detajet

Postuar
11 shkurt 13:54
Kategoria
Shtepi & Familje > Materiale ndertimi
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Korçës > Kolonjë

Përshkrimi

Oferta e kredisë në mes të shpejtë shumë të veçantë në 48 Orë: Whatsapp: 0022997351844

Përshëndetni të gjithë
Unë jam një drejtor individual i kompanisë financiare dhe unë ofroj
kredi për individët që kanë nevojë për kredi për projektin e tyre ose
aktivitetet e tyre private ku edhe të paguajnë borxhet ose faturat. unë
jam në dispozicion për të ju dhënë këtë kredi me një normë interesi fikse të
3% në vit Oferta ime shkon nga € 30,000 deri në € 100,000,000. Eail: [email protected] Ose Whatsapp: 0022997351844