Kredi për njerëzit dhe bizneset në nevojë

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
11 maj 17:35
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Krujë

Përshkrimi

Përjashtojnë kompanitë e mashtrimit, ne ndeshim si biznesi më i mirë kualifikues në fushën e kredisë për individët dhe si biznese.
Ne kemi vënë në dispozicion një kredi prej 2000 deri në 10 000 000 € për një normë interesi prej 3% për një periudhë të rreptë prej 1 deri në 25 vjet.

Nëse keni nevojë, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +22 994 2778 46