Kredia që u ofrohet individëve dhe bizneseve

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
19 prill 18:34
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Krujë

Përshkrimi

Zgjidhni kompaninë e duhur të duhur ose ndërmjetësin e duhur për një aplikim për kredi dhe një frikë të madhe për çdo individ si biznese.
Natyrisht, nuk ka më panik në këtë. Sepse me grupin tonë të financimit, ju mund të aplikoni për një kredi prej 1000 deri në 9 000 000 € nga 1 në 30 vjet, me vetëm një normë interesi prej 3%.
Vetëm pas nënshkrimit të një marrëveshje, ju do të jeni në posedim të kredisë tuaj me një garanci në transferimin e fondeve.

Nëse keni nevojë, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +22 994 2778 46