PËRGJIGJE E GJALLË NË 48 ORË.

Çmimi: 100 €

Detajet

Postuar
4 dhjetor 14:40
Kategoria
Shtepi & Familje > Materiale ndertimi
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Lezhës > Kurbin

Përshkrimi


HELLO.

Ne jemi një shoqatë e biznesmenëve të mëdhenj dhe ndihmojmë të gjithë njerëzit me karakter të mirë për të marrë një hua të shpejtë dhe të sigurt vetëm për realizimin e projekteve.
Me një normë prej 2%, kushtet që ne paraqisim për ju janë shumë të favorshme.
Pra, nëse jeni të interesuar, ju lutemi na kontaktoni.
 
E-mail: [email protected]

E-mail: [email protected]

PËRGJIGJE E GJATË: +33756853273


Shpallje te ngjashme